Ezek vagyunk mi!2019-11-26T17:38:04+00:00

Sziasztok, Mi vagyunk a Zsír on the Fest.

2009-ben Alattyánon a tornateremben Zsíroskenyér Kupa néven focizni jött össze néhány csapat. Pár év eltelt, a tornaterem az egyre több résztvevő miatt szűkössé vált. Ettől kezdve a helyi focipálya adott otthont a rendezvénynek.

Az évek során sok minden változott, de a foci, a Zsíroskenyér Kupa, az elmaradhatatlan hagymás zsíros kenyerekkel együtt, mindig a középpontban maradt. A szerény egynapos focizást, mára már háromnapos rendezvény váltotta fel. Évről-évről újabb dolgokkal gazdagítottuk: gyermekfoci, civil falu, futó- és
erőversenyek, főzőversenyek, és az éjszakai bulik hangulatát a mindig aktuális mainstream lemezlovasok és ismert fellépők, együttesek fokozzák.

2016. év a fordulópont volt. Mi lettünk a ZSIR ON THE FEST!!!! Nagy tervek, nagy váltás, nagy sikerek és nagyon nagy munka. Segítők, támogatók nélkül megvalósíthatatlan lenne. A sikerért mindent megteszünk.

2018-ban a szervezőkből megalakult a Zsíros Egyesület, melynek célja a rendezvény hatékonysága. Józsa Tamás és Vizi Péter, a fesztivál megálmodói az elmúlt 11évben azon voltak, hogy még nagyobb, és nagyobb legyen a rendezény, és ezzel Alattyánt még többen megismerjék. Egész évben erre készülünk, szerveződünk, építgetünk, engedélyzetetünk, ez a segítők nélkül szinte lehetetlen lenne, közel 25 fős csapat dolgozik az év 365 napján, hogy a Zsír on the Fest, Zsír on the Fest legyen.

2018-ban Majka Curtis nagykoncerttel robbantunk be a köztudatba. 2019-ben a világzene legjobbjai a Parno Graszt tartott hatalmas koncertet és a X-Faktor győztes USNK. 2020-ban nagyobb fesztivál terület, táncház, foci show várja a kilátogatókat.

A Jász Terepfutás 5 év után visszatér Alattyánra, méghozzá a fesztivál kiemelt programjaként, nevetés hamarosan,

Nappal a fesztivál INGYENES, éjszakára felkerülnek a kordonok és kezdődik a beléptetés!

Mindenkit szeretettel várunk Alattyánra!

Egyedi videóinkba nézz bele!