Ezek vagyunk mi!2019-04-22T08:39:42+00:00

Sziasztok, Mi vagyunk a Zsír on the Fest.

2009-ben Alattyánon a tornateremben Zsíroskenyér Kupa néven focizni jött össze néhány csapat. Pár év eltelt, a tornaterem az egyre több résztvevő miatt szűkössé vált. Ettől kezdve a helyi focipálya adott otthont a rendezvénynek.

Az évek során sok minden változott, de a foci, a Zsíroskenyér Kupa, az elmaradhatatlan hagymás zsíros kenyerekkel együtt, mindig a középpontban maradt. A szerény egynapos focizást, mára már háromnapos rendezvény váltotta fel. Évről-évről újabb dolgokkal gazdagítottuk: gyermekfoci, civil falu, futó- és
erőversenyek, főzőversenyek, és az éjszakai bulik hangulatát a mindig aktuális mainstream lemezlovasok és ismert fellépők, együttesek fokozzák.

2016. év a fordulópont volt. Mi lettünk a ZSIR ON THE FEST!!!! Nagy tervek, nagy váltás, nagy sikerek és nagyon nagy munka. Segítők, támogatók nélkül megvalósíthatatlan lenne. A sikerért mindent megteszünk.

2018-ban a szervezőkből megalakult a Zsíros Egyesület, melynek célja a rendezvény hatékonysága. Józsa Tamás és Vizi Péter, a fesztivál megálmodói az elmúlt 11évben azon voltak, hogy még nagyobb, és nagyobb legyen a rendezény, és ezzel Alattyánt még többen megismerjék. Egész évben erre készülünk, szerveződünk, építgetünk, engedélyzetetünk, ez a segítők nélkül szinte lehetetlen lenne, közel 25 fős csapat dolgozik az év 365 napján, hogy a Zsír on the Fest, Zsír on the Fest legyen.

2018-ban Majka Curtis nagykoncerttel robbantunk be a köztudatba. Idén sincs megállás, 3 színpad, 3 nap Alattyánon. Szabadtéri színpadon olyan nevek lépnek fel mint: Yoko Retro, Kőnig Remember, Dj. Free, Purebeat, Noyz – Szerbiából. Tavaly nagyszínpad, idén nagysátor. 1000nm-es sátorral bővítjuk a fesztivált, ahol olyan fellépők lesznek, mint a világhírű roma autentikus zenekar, a PARNO GRASZT, az X-Faktor győztes USNK, Ak26, Lmen Prala, Pezsgő Zenekar, Traffic Band, Newik, Yamina, KatapultDJ, Bárány Attila, az év hazai lemezlovasa SZECSEI, és visszatér CURTIS is. Lesz olasz színpad, olasz életérzés, olasz kaják, olasz hangulat, ez a harmadik színpadunk. A fesztivál teret ad egyre több környékbeli lemezlovasnak is.

Nappal újra futóverseny, főzőverseny, foci focival és Civil Falu lesz. A Civil Falu idei tematikája a környezettudatosság. Idén indul a sátortáborunk is!

Nappal a fesztivál INGYENES, éjszakára felkerülnek a kordonok és kezdődik a beléptetés!

Egyedi videóink mindenüt feltünnek az elmúlt évekből, kattintsatok lentebb a videó gombra 🙂

Mindenkit szeretettel várunk Alattyánra!

Egyedi videóinkba nézz bele!